Op zoek naar SVR Camping Gelderland? De Oude Meulenbrugge is gelegen in een bosrijk gebied in de driehoek Zutphen – Lochem – Vorden.

Wij hebben 12 staanplaatsen op onze mini SVR camping. Onze camping is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, fietsers, wandelaars en ruiters. Jonge gezinnen kunnen hier ook in alle rust genieten van het buitenleven in De Achterhoek. We beschikken over een eenvoudige speeltuin met onder andere een trampoline, een klimrek en een glijbaan.

De kampeerplaatsen van onze camping zijn zeer ruim en natuurlijk van opzet en bieden een prachtig uitzicht. Iedere kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektra. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie gebruik maken van onze gratis wifi.

De sanitaire voorzieningen van de Oude Meulenbrugge zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden door ons personeel. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de SVR camping. U kunt desgewenst ook uw paard meenemen op vakantie naar De Oude Meulenbrugge, want er is ruim voldoende ruimte voor stalling en weidegang.

De SVR camping van de Oude Meulenbrugge is geopend van 1 april tot half oktober.

Reserveren SVR Camping

Via deze pagina kunt u een reservering aanvragen voor de camping van De Oude Meulenbrugge.  Uw aanvraag wordt vervolgens zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Voor vragen rondom onze campingplaatsen, de omgeving, activiteiten of reserveren, staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier gebruiken.

Oude Meulenbrugge
J. Zoerink – Heuvelink
Oude Borculoseweg 14
7231 PR Warnsveld
Telefoon: 0575 – 471 635
E-mail: info@oudemeulenbrugge.nl